Stray Disc Tour 2021 Croatia
Toplice Sveti Martin
July 17-25
by Lagoda Disc Golf
Stray Disc Tour 2021 Croatia
Toplice Sveti Martin
July 17-25
by Lagoda Disc Golf

Prijave

Stray Disc Tour za 2021. godinu je otkazan. Održava se samo turnir Spa Hills o čemu više informacija potražite na zasebnoj stranici.

---


Broj prijava za natjecanje u svakom od tri turnira ograničen je na 84, odnosno turniri će se 2020. godine igrati u najviše 21 grupi po 4 igrača.

Za svaki od turnira plaća se zasebna kotizacije i to Heat of Forester (210kn / ~30€), Jupiter's Shade (160kn / ~21€) i Spa Hills (210kn / ~30€). Kotizacija za ove turnire uključuje dva ručka na terenu, a moguće ju je umanjiti na upit uz otkazivanje ručkova.

Prijavu na natjecanja toura možete učiniti putem registracijskog formulara i to za zasebno za svaki od tri turnira putem linkova u nastavku:
1. Heat of Forester - prijave - PDGA stranica
2. Jupiter's Shade - prijave - PDGA stranica
3. Spa Hills - prijave - PDGA stranica

Za svaki od turnira rezervirana su 24 mjesta za igrače koji će igrati cijeli tour, a ukoliko se navedena ne popune do 25.6. rezervacije će biti otkazane i mjesta će moći zauzeti ostali igrači prema redoslijedu s liste čekanja.

Podaci o uplati kotizacije biti će dostavljeni igračima nakon što se registriraju za turnir.

Turniri Stray Disc Toura će se igrati u dvije kategorije otvorene za amaterske i pro igrače - Open Men i Open Women. Poredak u drugim kategorijama se neće zasebno voditi. Juniorske kategorije će se voditi u slučaju da se na pojedinom turniru prijave barem dva igrača.