Stray Disc Tour 2019 Croatia
Toplice Sveti Martin
July 13-21, 2019
by Lagoda Disc Golf
Stray Disc Tour 2019 Croatia
Toplice Sveti Martin
July 13-21, 2019
by Lagoda Disc Golf

Prijave

Broj prijava za natjecanje u svakom od tri turnira ograničen je na 84, odnosno turniri će se igrati u najviše 21 grupi po 4 igrača. Kotizacija za sudjelovanje na cijelom touru iznosi 850 kn (~115 €) i uključuje troškove organizacije turnira, paket za igrače, ručkove na terenu za dva dana svakog turnira i jedan poludnevni izlet autobusom.

U prvoj fazi, otvorenoj do 1.4.2018. prijave su moguće isključivo za igrače koji će igrati sva tri turnira, odnosno cijeli tour.
Da bi se prijavili za Stray Disc Tour 2018 otvorite registracijski formular.

Igrači koji neće sudjelovati u cijelom touru mogu sudjelovati u pojedinačnim turnirima uz plaćanje kotizacije za pojedine turnire i to Drava Forester Reverse (210kn / ~30€), Jupiter's Shade (160kn / ~21€) i Spa Hills (210kn / ~30€). Kotizacija za ove turnire uključuje organizaciju te dva ručka na terenu, a moguće ju je umanjiti na upit uz otkazivanje ručkova.

Za svaki od turnira rezervirana su 24 mjesta za igrače koji će igrati cijeli tour, a ukoliko se navedena ne popune do 25.6. rezervacije će biti otkazane i mjesta će moći zauzeti ostali igrači prema redoslijedu s liste čekanja.

Podaci o uplati kotizacije biti će dostavljeni igračima nakon što se registriraju za turnir.

Organizatori će zadržati 10 pozivnica (wildcard) za svaki turnir i didjeliti ih prema vlastitoj želji u slučaju popune mjesta na turniru. Igrači koji žele dobiti pozivnicu mogu se javiti organizatorima s zamolbom za istu na naš e-mail (na dnu stranice).

Turniri Stray Disc Toura će se igrati u dvije kategorije otvorene za amaterske i pro igrače - Open Men i Open Women. Poredak u drugim kategorijama se neće zasebno voditi. Juniorske kategorije će se voditi u slučaju da se na pojedinom turniru prijave barem dva igrača.