Stray Disc Tour 2021 Croatia
Toplice Sveti Martin
July 17-25
by Lagoda Disc Golf
Stray Disc Tour 2021 Croatia
Toplice Sveti Martin
July 17-25
by Lagoda Disc Golf

Prošla natjecanja

Nakon što je turnir Spa Hills 2015. godine dobio odlične reakcije od sudionika, ali i pobudio interes igrača iz cijelog svijeta za dolazak u prekrasan resort Termi Sveti Martin, odlučili smo cijelu priču podići na viši nivo i igračima ponuditi priliku za godišnji odmor uz disc golf, na koji mogu povesti i svoje obitelji ili prijatelje. Tako je nastao Stray Disc Tour - disc golf turneja od tri turnira igrana u 9 dana.

Na sva tri natjecanja prve turneje 2016. godine sudjelovalo je 16 igrača iz Hrvatske, Austrije, Finske, Švedske i Mađarske, a najmanje jedan nastup ubilježilo je ukupno 43 igrača.
S obzirom da su se svi dobro proveli i pronijeli dobar glas, već 2. izdanje toura 2017. godine imalo je značajan porast broja sudionika - cijelu turneju odigralo je 33 igrača iz Austrije, Hrvatske, Njemačke, Švedske, Finske, Estonije, Norveške, Mađarske i Slovenije, a najmanje jedan nastup ubilježio je 51 igrač.

Treće izdanje turneje održavno je od 30.6. do 8.7. 2018. godine, a sudjelovao je 31 igrač iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Njemačke i Mađarske.