Smještaj

Službeni smještaj turneje  je u Hotelu Spa Golfer  u kojem se nalazi moderno opremljena 151 hotelska soba i 6 luksuznih suite-ova okruženih netaknutom prirodom te u Apartmanskom naselju Regina koje predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor, cijelo društvo ili odlazak na odmor s kućnim ljubimcem. U  Apartmanskom naselju Regina na raspolaganju stoji 69 standard (za 2 do 3 osobe) i 29 family (za 4 do 5 osoba) apartmana smještenih tik do pitome šume. Apartmani su opremljeni sadržajima koje posjeduje svaki dom, a ugodan i topao interijer razlog je zbog kojeg se posjetitelji osjećaju kao kod kuće.

Osnovna cijena smještaja za jednu osobu u dvokrevetnoj sobi iznosi 40€ u apartmanu, odnosno 58€ u hotelu za uslugu noćenje s doručkom. Sudionici toura koji ostvare 5 ili više noćenja ostvaruju pravo na popust od 3,5€ po noćenju.
Cijena za hotelski smještaj uključuje 1 x ulaz u saune, korištenje fitness centra, korištenje svih bazena resorta (termalno kupalište, Aquapark, hotelski bazen), besplatni wireless internet, ogrtač i papuče u sobi, ručnik za bazen na wellness recepciji te besplatni parking.
Cijena za smještaj u apartmanima uključuje 1 x ulaz u saune, korištenje fitness centra, neograničeno korištenje termalnog kupališta “Hram Života” I ljetnih bazena “Aquaparka”, besplatni wireless Internet te besplatni parking.
Više informacija o resortu potražite u zasebnom članku.

Kako je resort Sveti Martin izoliran i primarno nudi odmor i opuštanje, ali mu nedostaje ponuda noćnog života i shoppinga, te nastavno na interes sudionika toura prošlih godina, od 2020. godine nudimo službeni smještaj turnira i u hotelu Park u Varaždinu za vrijeme održavanja prvog i drugog turnira (11.-16.7.). Hotel Park nalazi se u samom centru grada, a više informacija o njemu potražite na web stranici hotela.

Sve cijene nalaze se u tablici na dnu stranice i izražavaju se u kunama, dok je izračun u eurima samo orijentacija.
Rezervaciju u službenom smještaju za turneju će provoditi organizator Lagoda Disc Golf, a svi igrači će po registraciji za natjecanja biti kontaktirani za detalje oko bookinga.

StrayDiscTour2020 accommodation prices