Smještaj

Službeni smještaj turneje  je u Hotelu Spa Golfer  u kojem se nalazi moderno opremljena 151 hotelska soba i 6 luksuznih suite-ova okruženih netaknutom prirodom te u Apartmanskom naselju Regina koje predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor, cijelo društvo ili odlazak na odmor s kućnim ljubimcem. U  Apartmanskom naselju Regina na raspolaganju stoji 69 standard (za 2 do 3 osobe) i 29 family (za 4 do 5 osoba) apartmana smještenih tik do pitome šume. Apartmani su opremljeni sadržajima koje posjeduje svaki dom, a ugodan i topao interijer razlog je zbog kojeg se posjetitelji osjećaju kao kod kuće.

Osnovna cijena smještaja za jednu osobu u dvokrevetnoj sobi iznosi 39€ u apartmanu, odnosno 57€ u hotelu za uslugu noćenje s doručkom. Sudionici toura koji ostvare 5 ili više noćenja ostvaruju pravu na popus od 3,5€ po noćenju.
Cijena za hotelski smještaj uključuje 1 x ulaz u saune, korištenje fitness centra, korištenje svih bazena resorta (termalno kupalište, Aquapark, hotelski bazen), besplatni wireless internet, ogrtač i papuče u sobi, ručnik za bazen na wellness recepciji te besplatni parking.
Cijena za smještaj u apartmanima uključuje 1 x ulaz u saune, korištenje fitness centra, neograničeno korištenje termalnog kupališta “Hram Života” I ljetnih bazena “Aquaparka”, besplatni wireless Internet te besplatni parking.

Sve cijene nalaze se u tablici na dnu stranice i izražavaju se u kunama, dok je izračun u eurima samo orijentacija.
Rezervaciju u službenom smještaju za turneju će provoditi organizator Lagoda Disc Golf, a svi igrači će po registraciji biti kontaktirani za detalje oko bookinga.

Spa & Sport Resort Sveti Martin u svojoj ponudi ima wellnes i beauty  centar  koji nudi više od 20 različitih vrsta masaža i donosi bogati izbor kozmetičkih tretmana, dok ukupna površina najmodernije wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj iznosi 1.800 m2. Gosti se mogu opuštati i u 4 vrste sauna, ledenoj spilji i hotelskom bazenu koji su smješteni u uređenom i luksuznom prostoru wellness oaze. Hedonističko uživanje i zdravlje postiže se uz suhe i parne kabine, unutarnji i vanjski bazen sa podvodnom masažom i keramičkim ležajevima za opuštanje, whirlpoolom, ledenom spiljom i hladnim bunarom za rashlađivanje, a tu je i tematizirani prostor za relaxaciju te refresh kutak uz zdrave napitke i voće. Uživati se može i u modernom bazenskom kompleksu Hram Života koji s elementima antropozofske filozofije dr. Rudolfa Steinera predstavlja izvor kvalitetnog življenja, zdravlja i potpune ravnoteže našeg tijela, duha i uma, a ljekovita termomineralna voda koja sadrži brojne elemente dobre za zdravlje jedna je od najljekovitijih termomineralnih voda u Europi.

U hotelu Spa Golfer u Termama Sveti Martin, smjestio se i jedinstveni zdravstveni centar pod nazivom IQCURE®better life. IQCURE® je medicinsko turistički koncept pod zajedničkim nazivom HEALTHNESS koji je jedinstven u svijetu te objedinjuje odmor, zdravlje i wellness. Tu se nalazi i Lumbalis Centar, moderan i iznimno kvalitetno opremljen centar za kralježnicu u kojem za kvalitetu usluga jamči iskusno i stručno osoblje koje se sastoji od fizioterapeuta i kineziologa s dugogodišnjim iskustvom pri liječenju tegoba vezanih uz razne vrste oboljenja kralježnice i mišićno-koštanog sustava.

U ljetnim danima možete uživati u Aquaparku koji nudi pregršt aktivnosti za sve uzraste, a može se pohvaliti s čak 2.600 metara kvadratnih vodenih površina na kojima se smjestio veliki rekreativni bazen s trakama za plivanje, aquabar, 2 whirl-poola na umjetnim otocima, bazen s toboganima, vodena staza za 3 osobe, kamikaza, body slide, rafting slide, black hole, a može se odigrati i odbojka na pijesku, uživati na sunčalištu s ležaljkama ili brojnim punktovima koji nude hranu i piće.

Resort nudi i organizaciju raznih izleta, kao i rekreativne i sportske sadržaje, a gastronomska se ponuda može okusiti u 5 različitih restorana i barova.

Okruženje mjesta Toplice Sveti Martin u kojem je smješten Resort također  je izuzetno. Naselje Sveti Martin na Muri pet puta za redom nagrađivano je od Hrvatske turističke zajednice kao jedno od najljepše uređenih malih naselja u kontinentalnoj Hrvatskoj, a ukupna destinacija Svetog Martina u okviru projekta EDEN Europske unije uvrštena je među deset najkvalitetnijih europskih ruralnih turističkih destinacija.

LifeClass cijene 2019b