Stray Disc Tour 2021 Croatia
Toplice Sveti Martin
July 17-25
by Lagoda Disc Golf
Stray Disc Tour 2021 Croatia
Toplice Sveti Martin
July 17-25
by Lagoda Disc Golf

Kako doći u Sveti Martin?

Resort Terme Sveti Martin se nalazi u sjevernom dijelu Hrvatske. Udaljen je 110 kilometara od Zagreba, 130 km od Graza te 280 km od Budimpešte. Sudionici na turnir mogu doći vlastitim prijevozom, a po potrebi se mogu organizirati i transferi kombijem.

Lokacije na kojima se igra turneja možete pregledatii na Google karti.

Dolazak avionom moguć je na Zagrebački aerodrom s kojeg možemo organizirati prijevoz do Toplica Sveti Martin, kao i povratak na aerodrom. Trajanje vožnje od Zagrebačkog aerodroma je oko 90 minuta. Cijena prijevoza dogovara se zasebno sa svakim sudionikom, ali okvirno u jednom smjeru iznosi 300 kn (~40 €), a djeli se na broj osoba u vozilu. Na upit, za igrače koji dolaze sami, možemo pokušati dogovoriti zajednički prijevoz s nekim drugim igračima kako bi podijelili cijenu prijevoza.

Cijena prijevoza od Varaždina do Svetog Martina u jednom smjeru iznosi 60kn (~8€).

Na upit, može se dogovoriti i transfer s drugih aerodroma u regiji - Ljubljana, Maribor, Graz, Beč, Budimpešta, Rijeka itd. Cijena transfera utvrditi će se za svaki aerodrom posebno.

Najbliži aerodrom je u Mariboru (udaljen 72 km) koji je povezan letovima Adria Airwaysa s Londonom.

Adresa resorta Sveti Martin na google kartama je Grkaveščak ul. 28A, 40313, Grkaveščak, a GPS lokacija recepcije hotela i apartmana je 46°29'42.1"N 16°20'22.7"E

Za dolazak osobnim automobilom možete koristiti slijedeće upute:

Iz smjera Zagreba: autocestom A4 u smjeru Goričana, siđite na izlaz Varaždin, na prvom kružnom toku skrenite desno prema smjeru Varaždina, na drugom kružnom toku vozite ravno, te na trećem kružnom toku skrenite lijevo. Prođite ispod nadvožnjaka te na semaforu skrenite desno u smjeru Čakovca. Prođite most i nastavite voziti ravno do sela Nedelišće (prije Čakovca) gdje skrenite lijevo i pratite slijedeća mjesta: G. Hraščan – Macinec – Gornji Mihaljevec – Vugrišinec – Železna Gora – Toplice Sveti Martin.

Ako se nađete u Čakovcu, krenite iz Čakovca u smjeru Murskog Središća. U selu Šenkovec (prvo selo od Čakovca) skrenite lijevo prema Štrigovi te pratite cestu 15-ak kilometara i vidjeti ćete oznake za Toplice Sveti Martin.

Iz smjera Ljubljane / Maribora / Graza: siđite s autoceste na izlazu Lendava i pratite smjer Mursko Središće (granični prijelaz). U Murskom Središću odmah po prelasku granice skrenite desno u smjeru Sveti Martin na Muri. Nakon što prođete Sveti Martin na Muri, skrenete lijevo prema Toplicama Sveti Martin.


Galerija slika