LifeClass Terme Sveti Martin

Spa & Sport Resort Sveti Martin u svojoj ponudi ima wellnes i beauty  centar  koji nudi više od 20 različitih vrsta masaža i donosi bogati izbor kozmetičkih tretmana, dok ukupna površina najmodernije wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj iznosi 1.800 m2. Gosti se mogu opuštati i u 4 vrste sauna, ledenoj spilji i hotelskom bazenu koji su smješteni u uređenom i luksuznom prostoru wellness oaze. Hedonističko uživanje i zdravlje postiže se uz suhe i parne kabine, unutarnji i vanjski bazen sa podvodnom masažom i keramičkim ležajevima za opuštanje, whirlpoolom, ledenom spiljom i hladnim bunarom za rashlađivanje, a tu je i tematizirani prostor za relaxaciju te refresh kutak uz zdrave napitke i voće. Uživati se može i u modernom bazenskom kompleksu Hram Života koji s elementima antropozofske filozofije dr. Rudolfa Steinera predstavlja izvor kvalitetnog življenja, zdravlja i potpune ravnoteže našeg tijela, duha i uma, a ljekovita termomineralna voda koja sadrži brojne elemente dobre za zdravlje jedna je od najljekovitijih termomineralnih voda u Europi.

U hotelu Spa Golfer u Termama Sveti Martin, smjestio se i jedinstveni zdravstveni centar pod nazivom IQCURE®better life. IQCURE® je medicinsko turistički koncept pod zajedničkim nazivom HEALTHNESS koji je jedinstven u svijetu te objedinjuje odmor, zdravlje i wellness. Tu se nalazi i Lumbalis Centar, moderan i iznimno kvalitetno opremljen centar za kralježnicu u kojem za kvalitetu usluga jamči iskusno i stručno osoblje koje se sastoji od fizioterapeuta i kineziologa s dugogodišnjim iskustvom pri liječenju tegoba vezanih uz razne vrste oboljenja kralježnice i mišićno-koštanog sustava.

U ljetnim danima možete uživati u Aquaparku koji nudi pregršt aktivnosti za sve uzraste, a može se pohvaliti s čak 2.600 metara kvadratnih vodenih površina na kojima se smjestio veliki rekreativni bazen s trakama za plivanje, aquabar, 2 whirl-poola na umjetnim otocima, bazen s toboganima, vodena staza za 3 osobe, kamikaza, body slide, rafting slide, black hole, a može se odigrati i odbojka na pijesku, uživati na sunčalištu s ležaljkama ili brojnim punktovima koji nude hranu i piće.

Resort nudi i organizaciju raznih izleta, kao i rekreativne i sportske sadržaje, a gastronomska se ponuda može okusiti u 5 različitih restorana i barova.

Okruženje mjesta Toplice Sveti Martin u kojem je smješten Resort također  je izuzetno. Naselje Sveti Martin na Muri pet puta za redom nagrađivano je od Hrvatske turističke zajednice kao jedno od najljepše uređenih malih naselja u kontinentalnoj Hrvatskoj, a ukupna destinacija Svetog Martina u okviru projekta EDEN Europske unije uvrštena je među deset najkvalitetnijih europskih ruralnih turističkih destinacija.